Stoheia - Beskrivelse av fritidseiendommen

Fint og høyt beliggenhet ved Trysfjorden i Søgne midt mellom Kristiansand og Mandal. Fra hytta og tomten har man god utsikt over fiske- og badevann. Flott felles bryggeanlegg.
Det er et stille og fredelig hytteområde. Ingen gjennomkjøring. Privat bomvei. Med båt kan man putre ut av Trysfjorden og rett ut i den kjente og fantastiske Søgne skjærgården med sitt yrende båt- og sommerliv. Ikke lange båtturen til Trysnes med bl.a. restaurant og kolonial på sommerstid. Med bil er det ca. 12 km til Lunde med større dagligvarebutikk og bensinstasjon.

Hovedetasje: Gang, bad, bod, 4 soverom, 1 med eget bad og ”walk inn closet”, stue/kjøkken. Utgang til veranda/platting fra stue/kjøkken.
Hems
2,5 m båtplass medfølger. Mulighet for utvidelse mot tillegg i pris.
Ny hytte med gjennomgående god standard. Parkett/fliselagte gulv. Fliselagte badegulv. Baderomspanel/flisemønster på bad. Lysbeiset/malt panel vegger og tak. Kjøkkenet er åpent mot stuen og fremstår som lyst og trivelig med mange vinduer som sikrer utsikten og godt lys innslipp.

I stue/kjøkken er det god plass til stort spisebord og sittegruppe. Vedovn. God takhøyde. Herfra kommer man også rett ut på den flotte plattingen. Eiendommen er godt utnyttet med soverom. Hytta leveres med hvitevarer.

Vedovn i stua. Ellers elektrisitet.

Det er god plass til parkering på eiendommen. Det er også en parkeringsplass ved vannhuset på andre siden av veien, som man kan benytte seg av iflg. selger.